Fyzio Monika - Masáže

Masáže

Masáže jsou jednou z nejstarších a nejpřirozenějších metod léčby, které pomáhají uvolnit napětí a stres, podporují regeneraci a celkovou tělesnou pohodu. V mé praxi nabízím širokou škálu masážních technik, které jsou přizpůsobeny individuálním potřebám každého klienta.

Masáže

Výhody masáží

1. Uvolnění svalového napětí: Masáže pomáhají uvolnit ztuhlé a napjaté svaly, což vede k okamžité úlevě od bolesti a diskomfortu.

2. Zlepšení cirkulace: Masáže stimulují krevní oběh a zlepšují tok lymfy, což podporuje detoxikaci organismu a urychluje regeneraci tkání.

3. Redukce stresu: Pravidelné masáže mají pozitivní vliv na psychiku, snižují úroveň stresu a podporují pocit relaxace a pohody.

4. Zlepšení flexibility: Masáže pomáhají zlepšit pružnost svalů a kloubů, což vede k lepší pohyblivosti a prevenci zranění.

5. Podpora imunitního systému: Díky stimulaci lymfatického systému mohou masáže přispět k posílení imunitní odpovědi těla.

Používané produkty

Při masážích používám pouze nejkvalitnější oleje a gely v bio kvalitě, které jsou šetrné k vaší pokožce a poskytují maximální účinek.

Co očekávat při návštěvě

Před první masáží probereme vaše potřeby a preference, abych mohla zvolit tu nejvhodnější techniku a postup. Masáže probíhají v příjemném a klidném prostředí, kde se můžete plně uvolnit a odpočinout si.

Masáže jsou skvělým způsobem, jak zlepšit své zdraví a pohodu. Pokud máte jakékoliv otázky nebo si chcete rezervovat termín, neváhejte mě kontaktovat.

Obsah článku

Ceník služeb fyzioterapie

Fyzioterapeutické služby nelze rezervovat samostatně. Každá terapie se zaměřuje na individuální problémy a potřeby jednotlivce a téměř vždy zahrnuje poskytnutí více jednotlivých služeb najednou během jediného setkání. Z tohoto důvodu jsou ceny uvedéné u služeb jednotné.

  • Terapie po předchozí rezervaci1 200 Kč / 1 hodina
    Individuální, předem rezervované terapeutická sezení v pracovní dny, zaměřená na konkrétní potřeby a cíle klienta.
  • Expresní terapie do 24 hodin2 400 Kč / 1 hodina
    Rychlé a cílené řešení vašich potřeb s rezervací termínu do 24 hodin ve všední dny.
  • Víkendy a svátky3 800 Kč / 1 hodina
    Speciální terapeutická sezení poskytovaná o víkendech a svátcích po předchozí dohodě.

Poznámka:

Ceník platí pro všechna individuální terapeutická sezení. Ceny zahrnují DPH a jsou konečné.

Máte-li jakékoli dotazy ohledně ceníku nebo potřebujete více informací, neváhejte mě kontaktovat.

Storno podmínky:

  • Zrušení méně než 24 hodin předem: 100 % z ceny sjednané služby.
  • Zrušení více než 24 hodin předem: bez poplatku.
Rezervovat služby
Fyzio Monika - Fyzioterapie / Fyzioterapeutické služby

Líbí se vám naše fyzioterapeutické služby? Sdílejte je dál.

Rezervace fyzioterapeutických služeb

Recenze klientů

Marcela Ježková

Dnes jsem byli poprvé a určitě plánujeme další návštěvu :-) Profesionální a přitom lidský přístup. Uvidím, jak Moniku budu proklínat zítra :D

Šárka Honnerová

Dnes jsem byli poprvé a určitě plánujeme další návštěvu :-) Profesionální a přitom lidský přístup. Uvidím, jak Moniku budu proklínat zítra :D

Jana K.

Díky Monice jsem se konečně zbavila dlouhotrvající bolesti zad. Její profesionální a zároveň laskavý přístup byl přesně to, co jsem potřebovala.

Petr S.

Monika mi pomohla rychle se zotavit po úrazu kolene. Její cvičení a terapie byly přesně přizpůsobeny mým potřebám.

Petra Pokorná

To, že Monika Zemanová Landová má neskutečně šikovné ruce, to už víme dávno, ale že dojede mám udělat Fyzio k nám do lesa a můžeme platit kreditní kartou to nám vyrazilo dech. Děkujeme Mgr. Monika Zemanová - ambulantní fyzioterapie za skvělou péči.